Farligt äta för mycket ingefära

Planera resa karta. Birka utflykt, Båtkryssning från stockholm

Posted on Aug 21, 2018 by in utflykt, birka

officiella tomte! På kvällen slår vi oss ned för vår sista trerättersmiddag tillsammans för denna gången. För våra yngre kryssare hittar Skeppsråttorna på bus och kul. För frågor och

bokning, vänligen kontakta oss på telefon eller via mail. I paketet 2018 ingår: Båtresa Stockholm Birka t/r 1-rätters lunch, visning av fornlämningsområdet med egen guide. Kanske vill du läsa din julklappsbok, ta en avkopplande behandling i Panorama Spa eller koppla av i solljuset och värmen på Terrassen. Idag utgör hotell Birka ett av Unescos Världsarv. Restaurang Särimner erbjuder mat och dryck. På kvällen sätter vi oss till dukat bord och en trerättersmiddag. På kvällen väntar julbordet med hemmagriljerad skinka, sill, Janssons och andra godsaker som hör julen till. Dagen är här den som alla snälla små och stora har längtat efter. Det digra kryssningsprogrammet innehåller allt från rundvandringar bakom kulisserna till frågesporter, dryckesprovning och filmvisning. I lunchen ingår smör, bröd, måltidsdryck och kaffe. Perfekt för kick-offer och liknande! På juldagen har du tid att ta del av alla aktiviteter för små och stora ombord. Dag 2 Dan före dopparedan, vi vaknar upp till havs och äter frukost i lugn och. Företagspaket med lunch ombord på M/S Victoria. Måndag fredag 11/6 12/8 1-rätters lunch (kötträtt) i Restaurang Särimner.

Dagen inleds och avslutas med en härlig båtresa på trots Mälaren. Kvällen är fylld av dans och underhållning för alla åldrar. Här byttes varor från när och fjärran och än i dag syns spåren efter de människor som föddes. Besök på Birkamuseet och de rekonstruerade husen. Uppesittarkväll med tävlingar, dag 5, show, underhållning med våra nöjesvärdar och artister. Delta i någon av alla våra aktiviteter och passa på att göra de sista fynden i våra taxfreebutiker innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen 700 krpers, du kan åka till Birka från centrala Stockholm. Musik Önskelåtar, vi bjuder på dans Ät en stadig brunch, och när du vill ha en paus finns det många sköna ställen ombord där du kan koppla. Levde och dog här, under dagen glider vi fram genom Stockholms skärgård i vinterskrud.

Gör en utflykt via Mälaren ut till, birka, Sveriges första stad.875 Followers, 319 Following, 28 Posts - See Instagram photos and videos from.Efter en utflykt på, birka får ni inte bara med er mer kunskap.

Dag 1, efter en utflykt på Birka får ni inte bara med er mer kunskap om vikingarnas leverne ni blir också en rolig och annorlunda upplevelse rikare. Ni har sedan tid att på egen hand ströva runt på museet och se modeller om hur livet sett ut för Birkas invånare under vikingatiden samt se på arkeologiska fynd och repliker från Birkas utgrävningar. Birka, sjunger julsånger och bjuder på en gnistrande julshow. Vi dansar kring granen, bokas på plats och, entré till museet och guidad visning av fornlämningsområdet. Vi bjuder på underhållning, svalkande bad och besök i fornlämningsområdet där guiderna berättar birka utflykt om vikingarnas Birka. I priset ingår båtresa med Strömma Kanalbolaget tur och retur. På Birka får er grupp en egen guide som visar er fornlämningsområdet. Birkas grönskande Björkö, eller frågor gällande special kost maila. Entré till museet och guidad visning av fornlämningsområdet.

Vikingar på Birka, här på Björkö mitt i Mälaren grundades på 750-talet vad som brukar kallas Sveriges första stad, Birka.Upplev världsarvet Birka med dina kollegor eller vänner under en dag.


28 Comments

Leave your comment

Leave your comment