Farligt äta för mycket ingefära

Billiga badkar: Chatta med någon när man mår dåligt

Posted on Aug 27, 2018 by in när, dåligt, mår, man, med, chatta, någon

Sverige är ökningen större än i de övriga nordiska länderna. Visat dig i webbcamen i utbyte för något, och vill ha stöd och råd. Jourhavande medmänniska m En jourtelefon

som har öppet nattetid varje dag i veckan. Org ACA när (Adult chatta Children of Alcoholics Anonymous) är en gemenskap för personer som vuxit upp i hem med problem, till exempel där någon varit missbrukare. Läs om sjukdomar och andras berättelser, chatta eller diskutera i forumet. Telefonjourer, det finns flera telefonjourer som du kan ringa till om du behöver samtalsstöd. Observera att Suicide Zero inte har direkthjälp utan vi hänvisar till nedanstående organisationer. Vill du prata med någon? Spes telefonjour finns för dig som är närstående till någon som tagit sitt liv. Det finns en avdelning speciellt för unga som heter Unga Boj. Ibland kan det ta ett tag innan någon svarar men håll ut, du kommer att få hjälp! Kontaktuppgifter på, hit kan du vända dig med frågor 1177 Vårdguiden, telefonrådgivning, tel 1177. NA - Anonyma narkomaner Anonyma narkomaner är en gemenskap för narkomaner som har slutat eller vill sluta med sitt missbruk. Jourhavande kompis är namnet på denna anonyma stödchatt som är öppen varje dag för dig som behöver någon att prata med eller tips. Dina rättigheter, du har rätt att själv välja ditt liv! Hopp.org, här kan du som blivit utsatt för sexuella övergrepp få stöd. Riksorganisationen för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter (rfsl) har en jourtelefon för homo-, bi- och tranpersoner som utsatts för brott. Unga i sorg Unga i sorg finns för dig som förlorat någon anhörig genom självmord. För dig som är adopterad och vill prata med någon annan adopterad. I första hand ska du vända dig till din vårdcentral vid psykiska besvär. ACA - vuxna barn till alkoholister och andra dysfunktionella familjer a-sverige. Jourhavande präst Om du ringer larmnumret 112 mellan klockan .00 och.00 kan du fråga efter jourhavande präst. Al-anon och Al-anon för unga, /Alateen Alanon är en gemenskap för dig som är anhörig till en alkoholist eller missbrukare. Ananke - Svenska OCD-förbundet OCD-föreningen Ananke är en förening för människor med tvångssyndrom.

Chatta med någon när man mår dåligt: Bra badkar att duscha i

Psykiatriska akutmottagningen på sjukhuset 00 alla dagar också på helger. Var noga med att berätta precis som du kryssning från stockholm till finland känner så att du kan få rätt hjälp. Brottsofferjouren och Unga Boj, har du utsatts för ett brott och vill prata om det. Hälsa och relationer och mycket mer 0018, maila och ta del av informationen båt riga stockholm som finns på sidan. Tel, det går att chatta, bUP finns på väldigt många ställen i Sverige och de är experter på att hjälpa barn och ungdomar som mår dåligt. En mötesplats för dig som har en psykisk sjuk förälder. Forum och chattar kring de ämnen som just du är intresserad. Alla dagar, det finns en mängd hjälpresurser i samhället.

Kläder online herr Chatta med någon när man mår dåligt

Stockholms län bekväma skor för gravida På fredagar och lördagar. Barnens hjälptelefon, mejla eller chatta med om du vill fråga något eller behöver prata med någon. Bris, kyrkans jourtjänst, kuratorer och psykologer som är vana vid att även hjälpa till med psykiska problem. Jourhavande kompis, chatten 00 kan du i Stockholms län ringa till Nattknappen för att prata med någon när du ensam är på väg hem.

Helgfri måndag-fredag kl 09-12.För många är den hjälp de kan få där tillräcklig.Ring 112 om du behöver akut vård eller hjälp.


45 Comments

Leave your comment

Leave your comment