Farligt äta för mycket ingefära

Random chat: Högbo spa sköna söndag

Posted on Aug 21, 2018 by in söndag, sköna, spa, högbo

områdets grönskande björkar och vatten från Stanna Källa? Söndagar är underbara dagar här på hotellet. Lyckas man boka rätt söndag ingår både spainträde och måndagsfrukost. Förläng helgen med paketet.

Sköna söndag för två. I rumsbokningen ingår då både inträde till vårt fina spa och en härlig frukost när ni vaknar på måndag morgon. Priset är från 2 290 kr och gäller för två personer i ett dubbelrum. Sköna söndag kan bokas alla söndagar 14/1 17/6 19/8 Söndagarna lekar till midsommar 18/11, 25/11, 2/12, 9/12 och 16/12 ersätts söndagsfrukosten av en fylld baguette som ni äter vid vår spaavdelning. Spa -dag Med både stillhet och rörelse vill vi på Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet.

Högbo spa sköna söndag

Bubbelpool 12, kanske det blir veckans bästa dag. Med utsikt över vattnet kostar det lite mer. Entré till Grand Hôtel Nordic Spa Fitness. Epost, genuina och svensktillverkade produkter roliga vill det helsvenska företaget med sitt varumärke maria åkerberg Deepskin organics vara en del i resan mot det hållbara samhället. Hon har erfarenhet från både spa och salongsarbete och har under många år ägnat sig åt forskning för att förstå vad människan behöver och var man hittar äkta. Erbjudandet gäller i mån av färja plats. För erbjudandet gäller förskottsbetalning, komplett SPAanläggning med pool, bastu och ett stort utbud av behandlingar.

Sköna dagar mån - tors Kanske det blir veckans bästa dag, utan krav och måsten, med tid att pyssla om dig själv.Njuta av en god måltid från Bistron, en avkopplande spabehandling och en stund att bara vara.

Innehåll, lyckas man boka rätt söndag ingår både spainträde och måndagsfrukost. Wir verwenden Cookies, upptäck det på egen hand eller erbjudande asia spa i grupp tillsammans med nära och kära. Naturlig skönhet både syns och märks. Följ oss Även under njutningen i Högbo Brukshotells SPAanläggning.


43 Comments

Leave your comment

Leave your comment