Farligt äta för mycket ingefära

Polen priser - Järnsäng

Posted on Aug 27, 2018 by in järnsäng

på natten. Nu var det vår grupps tur. En gång när min mor kom hem från en av sina expeditioner med kälken tog hon undan två potatisar och gick

till en familj som hette Bendrikovsky och bestod av man, hustru och tre barn. Vi var unga och oerfarna, därför kände vi inte till detta effektivt utformade system. Allt vad hon sa handlade om honom enbart, hon presenterade sig som en enkel, icke-intellektuell kvinna, men så fort hon slutade le och prata strunt såg man genast den osentimentala järnkaraktären i hennes ansikte. Tåget hann inte stanna helt förrän jag hoppade i hans armar. De använde hela skalan av svordomarna. Det verkade som att det rådde järnsäng ett fullständigt samförstånd mellan järnsäng Alik och denna kvinna. Men det mest intressanta var att mängden av rövargodset tillät familjen att ändra prioriteringarna. Hon tillät sig inte ge uttryck för hat när hon såg mig denna andra gång - ty nu hade jag i mina händer det stämplade pappret!

Han fann inget bättre sätt än järnsäng att bekanta sig med personen som var farlig för brorsonen direkt på gatan. Förresten återvände Dora Isakovna till Leningrad. Hon som var min vän i Pichtovka på den tid när jag var 12 och hon. Barngråt, och så var vi inte där fast vi hade varit bjudna i god tid och lovat att komma.


Järnsäng

Finner jag frid och harmoni, jag levde enligt regeln JAG måste när man skulle följa regeln JAG vill. En gång, frågade Chavali honom i allas närvaro vad en flaska vodka kostade tydligen anspelade hon på någonting. Snart har lille Gavrik en hel spa dag stockholm vapendepå med pistoler. Okänt varför, pappa fann sig i den nya ordningen och förlusten av lönen för ett helt livs arbete. Och nackdelar med att vara singel han glömmer henne, till skolan kom jag väldigt sent. De erbjöd mig inte sitt hjärta och sin hand utan någonting helt annat.

Detta kom fram långt senare när Ljuda, som det visade sig, återföll i brottsligheten.Orkestern börjar spela bostonvalsen som jag aldrig någonsin har dansat, bara sett på filmduken i filmen Waterloo bridge.Vi var inte beredda tilll detta!


15 Comments

Leave your comment

Leave your comment