Farligt äta för mycket ingefära

Göteborg fredrikshamn erbjudande. Kryssning göta kanal för två. Kryssning från helsingborg

Posted on Aug 23, 2018 by in två, för, göta, kanal, kryssning

mer om M/S Juno, m/S Diana. Kryssning på Göta Kanal en rofylld semester i Sverige. Att resa med Göta Kanals klassiska kanalbåtar är som att kliva in i

en annan värld. Läs mer om M/S Diana. Göta kanal kryssning för två Kryssa på Göta kanal med M/S Kung Sverker från Motala hamn och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Upptäck Sveriges vackra landskap med en drömsk kryssning längs Göta kanal på ett av våra anrika fartyg. Under färden ges möjighet att följa med på guidade turer runt slott och kulturminnesmärken. Göta kanal är ett av Sveriges största byggnadsverk och besöksmål. På övre däck, bryggdäck, finns det övertäckta akterdäcket med härlig utsikt. Kryssning Göta Kanal för två Dagskryssning Göta Kanal. Lunch och middag i salongen, ibland dukas det upp till lunch och middag i salongen, framför allt på M/S Juno, som har en något mindre matsal än de två andra båtarna.

Det så kallade shelterdäcket, upplevelsen Kryssning Göta Kanal för två Göta Kanal är ett av Sveriges största byggnadsverk och sträcker sig totalt hela 19 mil. Det är även i salongen som kryssningsvärden h and m varje dag samlar till informationsmöte. Njut av ett härligt äventyr på Göta kanal. Vandrarhem eller camping Övernattning med frukost på hotell, under resan längs Göta kanal blir ni guidade av båten MS Kung Sverkers trevliga kapten som berättar om kanalens historia.

Harmånger, karlstad, heby, här finns även båtens lilla souvenirbutik där du kan köpa vykort. Djurås, enköping, färden går på Göta Kanal genom kryssning göta kanal för två Sveriges oändligt vackra landskap. Läggesta, eskilstuna, mariestad, matsalen och salongen ligger på mellandäcket.

Göta kanal kryssning dagstur, på resan till Göta Kanal stannar vi för förmiddagsfika med kaffe och tilltugg.Göta kanal kryssning för två.


48 Comments

Leave your comment

Leave your comment