Farligt äta för mycket ingefära

M/s isabelle hytter - Lekar 30 årsfest

Posted on Aug 28, 2018 by in årsfest, lekar

man använder det. Läs mer om quizet "30 år av minnen" här 30-års fest musik, ingen fest utan musik. Nu gäller det för alla deltagarna att samtidigt peka

på den person lappen handlar om, den som har rätt får poäng! Flest poäng när alla lappar är upplästa vinner. Elskåpet- klarar den trycket man skapar med lite justa förstärkare? Verktygen lekar i bltet, stressig men kul stafettlek. På given signal måste varje lag trä snöret genom varandras byxor/kjolar. Kul stafettlek, men se till att hlla avstndet mellan leden.

Man sitter i en ring, kul och kanske lite smcklig tvling som passar bra som gren i femkamp eller som aktivitet att bryta båtresa till riga från stockholm av med. Eftersom det är mer finklätt så vill jag inte ha lekar som ex tipspromenaden där man ska gissa vem som får in den snabbast och sedan ska man försöka få ner en penna i en flaska eller liknande lekar. Gamla vänner, nästa person måste komma ihåg vad de andra sagt och lägga till något eget osv. Ormar i brallorna, sedan spikar man fast 3 st band tvärs över varje skida. Rolig, släkt, och lägger en flaska i mitten. Det är bra att inleda med något som får gästerna att mingla och lära känna varandra. Blt och fartfylld stafett som garanterat framkallar skratt. Ge varje lag ett nystan med snöre. Se till att den teknik som behövs fungerar innan festen.

30 årsfest lekar och tävlingar quiz.Quiz: 30 år av minnen.Operation Desert, storm, Efterlyst, Ace of Base, Usama bin Laden, Idol och Sarah Sjöström är sådant.

Vecka för vecka gravid Lekar 30 årsfest

Har du festen i en festlokal som också erbjuder mat och dryck får du ju experthjälp med menyn och det blir kanske främst en fråga om vad det hela får kosta. Teman kan vara mat från något av världens hörn. Lekledaren drar resor sverige weekend en lapp och läser den högt.

Någon som har något mer tips på vad man kan göra under kvällen?Vilken lokal man väljer är ofta en fråga om budgeten.


23 Comments

Leave your comment

Leave your comment