Farligt äta för mycket ingefära

Gummiband övningar armar - Lekar 40 års fest

Posted on Aug 21, 2018 by in lekar, års, fest

ivrigt förväntansfulla shoppare i alla ålder och kön. Allt mycket gott och därefter skrattframkallande spel. Nilla bjöd på en egenkomponerad Musik-Quiz, där framför allt hennes syster Lina, visade upp

imponerande vinnade kunskaper. Och min exfru Anne Tomelius. Linas 30-års kalas Min 73 års dag Är det verkligen något att fira? När jag kom fram hamnade kåt jag i svalkande skugga och bjöds på kall vätska och nyplockade hallon. Svarta Havskusten var otroligt härlig, lagom långgrunt, genomskinligt blått och varmt vatten, helt ren sandbotten. Jag har försökt avbilda så många som möjligt här. Gustav kan resa sig upp och gick när han stödde sig på en pall. Hon hade flugit ner från Karlstad enkom för att dela ut Skyddsnätets pris till Månadens skyddsängel till min dotter Lina Tomelius. Riktigt bra var det inte eftersom servitören presenterade en felaktig nota som var 200 kr för hög. Därför hade hon också haft vänligheten att göra mig tjänsten att köpa tre spa presentkort på Emporia. Bilden till höger tog jag och då är Nilla med. En var baserad på rostbiff, en annan på lax och räkor. Det blir inte fler besök. Det blev pajer, lasagne, sill, öl och julmust för att inte tala om efterrätterna som Toysr Us säljaren Lina fabricerat. Alla hade med sig var sitt påskägg. Jag har inte varit där innan och det var i sista ögonblicket därför att lägenheten är redan såld och de är på väg att flytta till en ny bostadsrättslägenhet, alldeles i närheten men betydligt större. Det var Lena som avgick med segern. Kvar av Askerödssläkten finns jag, min syster Birgit, som snart fyller 80 år, och våra barn, totalt sex, och våra barnbarn, 5 styck. Lisbeth Nilsson, Ulla Sjöberg, Kerstin Hansson, Lennart Nilsson och Clas Jönsson. Det finns inte mycket att mätta magen med i hagarna i december. Många åt hela tiden och en stor andel av gästerna var redan ordentligt överviktiga, vissa t o m groteskt feta. Hon var där med sin make Lennart och sin dotter Helena - Linas kusin. Plötsligt upptäcker jag en ledig plats på andra sidan gatan, den enda tomma i en lång rad bilar. Tur att man gillar en av dem i varje fall. Där var också Andreas föräldrar. Och det krävdes eftersom det kom elva personer! Av mina övriga tre barn var Jörgen där liksom Lina med sin make Andreas. Till kaffet bjöds ocks frikostigt på starkare dryckor. Nu hittade jag gatan att parkera på liksom parkeringsautomaten, som naturligtvis inte tog emot mynt som betalning. Det ska dock sägas att banorna inte är särskilt lämpliga för seriöst boulespel, de är väldigt smala, knappt två meter vilket inte ger möjlighet till någon större variation och utmaningar. Jag var på väg till Bobergsängen 6 B där Nilla, Niels och snart tre månads gamla Gustav bor. En verkligen smaskig och kalorik måltid som inte blev sämre av att det bjöds whisky till kaffet. Sedan cyklade jag de fem kilometrarna till Köpenhamnsvägen, till lägenheten dit Lina, en av mina döttrar precis flyttat.

Hotell luleå savoy Lekar 40 års fest

Till detta bidrog också att jag min födelsedag uppmärksammades av över etthundra Facebookvänner. Kläder med mera, spanande efter den obefintliga snön, julafton 2008. Nilla 25 årsdag Min dotter Nilla fyller 25 år den 19 december 2007, dopförrättare var min systerdotter Helena Tomelius och akten ägde rum i Maglarps gamla kyrka. Mycket gott på julbordet 2005, främst gillade jag räksalladen och grönkålen.

50 är halvvägs till 100!Fokuset på en 50 årsfest skall naturligtvis inte vara på åldern, halvvägs till döden, Nej!Det här är ju festernas fest.

Lekar 40 års fest

Julfirande 2012 Julen är familjens högtid. Det blir mitt tredje barnbarn, soligt och varmt och vi var där i god tid inför" Vädret var helt underbart, linas storasyster Desiré med mina två barnbarn Joel och Johanna var också här för tjej att gratulera. Där utspelar sig det mesta av Tomas Bodströms nya deckare Rymmaren. Men också om hur det bara sa klick på ett grillparty i juli 2012 åtminstone för mig var det. Blå knappe" vin och andra drycker fanns tillgängliga större delen av dygnet helt gratis. Han flyttade sig bara tillfälligt för att ta sig några slurkar mjölk ur sin mammas bröst. Gudmor var Lina Tomelius och och Sebastian Sjöstrand var Gudfar. Det ena barnbarnet fick några förskottsjulklappar och höll sig lugn. Då ska bastun vara klar för uppvärmning och vi ska spela badminton på Centralskolan.

Här finns bilder från Linas 25-års kalas i Anderslöv.Senare kom väldigt mycket folk, av vilka jag inte kände många fler än Desirés väninna Maria Svensson och hennes make och dotter Sandra, nybliven mamma.Lina fick också en väska anpassad till cykelkorgen, semesterpengar.m.


39 Comments

Leave your comment

Leave your comment