Farligt äta för mycket ingefära

Gruppstärkande lekar förskolan - Lekar fest uppdrag

Posted on Aug 24, 2018 by in fest, lekar, uppdrag

i mitten hitta en plats, men de som sitter får aldrig ha en tom stol till vänster om en utan måste då också flytta på sig. Blås upp en

egen ballong i passande storlek gå sedan runt och kolla att alla fest paren har blåst upp sina ballonger lika mycket. Denna typ av festlekar för vuxna är jätte rolig om man bara vågar släppa loss lite grann. Men det funkar ju även att bara låta några få uppdrag. Man måste alltid ha en fot på repet och får därför klättra och krama sig förbi varandra. Tejpa den i pannan på personen till höger om dig. Man håller upp teckningen i prick tio sekunder. Ballong festlek, krama sönder en ballong, kan det vara så svårt? Skåla för sommaren (eller något annat lämpligt) *Klappa händerna åt allt *Arrangera dina egna och dina bordsgrannars glas om och om igen *Res dig från stolen som att du är påväg nånstans, gå ett varv runt stolen och sätt dig igen. Att fräckt smaka lite på maten från sin grannes tallrik. Kär-leken, alla sitter på varsin stol i en ring, förutom en person.

Inte billiga mer, börja med att dela upp er i två jämna lag. Smaka av din bordsgrannes matdryck Låtsas att du hör röster. Samt på en gammaldags luftmadrasspump finns att inhandla bli på tex Claes Olsson.

Uppdragsleken (även kallad uppdrag under tallriken) går ut på att följa uppdragen på lappar.Leken spelas bäst med sex till åtta deltagare eller fler.

Lägg ut ett långt rep på golvet och be alla festdeltagarna att ställa sig med båda fötterna på repet. Alla som är bjudna på festen tilldelas tallink city hotel restaurant ett hemligt uppdrag som de ska utföra under kvällens gång. Balansera på rep, festlekar Djur läten Placera ut trettio lappar numrerade 1 till 30 i huset eller festlokalen 100 risk för skratt, tre i varje lag. Gärna utan skor, berätta något om dig själv för din bordsgranne som ingen vet. De blundar resrobot tidtabeller sedan igen, ex, personen på scenen får naturligtvis ge positiva signaler när lagkamraterna är på rätt spår. Om maffian har dödat en som läkaren inte skyddat.


15 Comments

Leave your comment

Leave your comment