Farligt äta för mycket ingefära

Ica spa, Lekar för möhippa

Posted on Aug 22, 2018 by in för, lekar, möhippa

med förbundna ögon, om bruden gillar att baka kan det vara kul att senare på kvällen låta bruden baka, t ex en sockerkaka, chokladtryfflar, kladdkaka eller likande med förbundna

ögon. Hur länge ska möhippan pågå? Har du fått i uppdrag att komma med förslag på lekar, aktiviteter och uppdrag till en väns möhippa? Så gör det enkelt för deltagarna. . Ju mer överraskningseffekt, desto roligare. Kidnappning av bruden går att få till ibland, ibland inte. Alexandra Kamperhaug, detoxlife, eMMA svensson, laddar. Ni kan till exempel fälla några kommentarer som hoppas att du inte är höjdrädd eller hoppas att du har hög smärttröskel och låtsas att hon ska få hoppa fallskärm eller tatuera sig. Möhippan är en av de roligaste delarna inför ont det stundande bröllopet och ett ypperligt tillfälle för gästerna att lära känna varandra. Inte överraska bruden hemma hos henne. Förutom att testa på en ny grej och ha roligt tillsammans så får ni också ett minne att ta med er hem. Är man ett gäng som är lagom mycket tävlingsinriktade, finns det en uppsjö av aktiviteter som går ut på att man tävlar mot varandra. På så sätt lär ni alla känna varandra på ett roligt sätt! Kidnappning med bluff, efter att ni kidnappat bruden kan ni ge ni henne några falska ledtrådar till vad dagen kommer att bjuda. Det har blivit en klassisk aktivitet att dansa poledance eller någon annan exotisk dans på möhippan, men det finns många andra roliga saker att göra också! Än roligare blir det om man tävlar i att köra slalom med Segways. Sedan ställer sig en person upp och på 15 sekunder ska bruden presentera henne. Gör en tavla tillsammans var kreativa ihop och skapa något tillsammans för att minnas dagen. Kombinerat med frukt, choklad och lite champagne blir det en riktigt trevlig möhippeaktivitet. Att tvinga bruden att göra pinsamma uppdrag på stan känns kanske lite förlegat, men den här versionen kan bli lyckad. Om bruden gillar att sy kan det vara kul att låta henne sy ett par kalsonger till sin blivande man utifrån material som ni ger till hennes förfogande. Om någon i gänget är hyfsat duktig fotograf kan man göra enkalender där bruden är motivet på alla 12 månader.

Bruden får förstås klä ut sig bli smal på 2 veckor till princess. Så varför inte låta bruden prova just det. Njut av god mat och vin och lek charader eller spela sällskapsspel.

Lekar för möhippa

Men inte på bekostnad av att bruden känner sig obekväm eller generad. Den presenterade står förslagsvis lekar för möhippa upp så att alla ser henne. Eller varför inte ha ett vilda västern tema på hela möhippan. Satsa på att köpa ett fint lekar för möhippa papper och ram. Spela in en egen CD Det finns flertalet musikstudios som tar emot möhippegäng för att spela in en egen CD där den blivande bruden är stjärnan och resten av gänget agerar kör. Så lyssna på vad som sägs men filtrera Är man ett gäng på runt 10 personer kan det vara mysigt att hyra en hel relaxavdelning. Det är helt okej att göra.

Ha inte för många aktiviteter, man tror ofta att tiden räcker till mer än vad den gör.Be brudens respektive lämna över det på morgonen och låt henne få göra uppdrag.Vill du ha ännu fler tips?


8 Comments

Leave your comment

Leave your comment