10 festlekar som är fixar världens roligaste fest - Metro Mode

Bästa lekarna för alla fester

Slå in ett paket, men de får bara använda var sin hand.De olika sakerna ger olika poäng beroende på svårighetsgraden att få tag på dem.

Snygga tjejrumpor. Lekar till fest för vuxna! Partykryssningar 2017

mitten hela kroppen som en pinne och faller blundandes åt något håll. Har varit i USA. Skriv lappar med ord tex helikopter, mamma, springa. Musiklek Dela upp avdelningen i två lag. På så sätt båt till birka från ekerö lär man också känna varandra bättre. Dela sen ut en sådan påse till varje gäst. Vänster och höger hand Denna lek kan göras som en tävling mellan två par eller med ett par på scenen. Utan ord ska de komma överens om ett offer som de dödar genom att peka på personen. Scheriffen blundar och läkaren får titta upp, och välja en person han vill skydda. Minnesstafett Deltagarna står utplacerade efter en bana med meters mellanrum. Kvidevitt (flaxar med händerna) till tarzan (slår sig för bröstet) Man kan ha med sagofigurer etc tex nasse (kära nån) osv. Alla får tilldelat sig var sin frukt. Viktigt är att man försöker hålla tempot uppe. Mu (sätter upp fingrarna i pannan) till kvidivitt (flaxar med händerna). Spelarna är indelade i två lag och hör antingen till maffian eller till byborna, där ungefär en fjärdedel av spelarna är maffia.

Alla sitter i en ring, när bägge händerna är borta är man ute ur leken. Den som inte kommer på något får lämna cirkeln. Om man är färre tex 10 kan maffian minskas till två och om man är mer än 15 kan man han tex 4 maffia och 2 läkare och 2 scheriffer. Och den kryssning stockholm åland som har denna lapp ska flytta dit. Den som tappar kortet får då istället live chat sverige en puss. När det har gått ett varv sänker den förste axlarna igen osv runt ringen. Vi är glada vi är glada Vi är jätte glada.

Trött på kubb och finns i sjön?Vi har samlat 10 roliga festlekar att underhålla er med perfekt för nyårsfesten, kräftskivan eller.Klart man ska ha lekar på festen!

Spännande saker att göra i sängen Lekar till fest för vuxna

Tillsammans har man då två armar att slå in paket med. Ett par från varje lag får springa fram ta en lapp och kryssning sätta ihop kroppsdelarna som står där Resten av laget ska säga vilka kroppsdelar det är och när de klarat det får nästa par springa fram. Man får kasta så många tomteskägg gånger man vill men när man får en trea förlorar man alla poäng man samlat på sig i den omgången. Sardinen, han kan då säga, sätt klockan på 10 minuter, men utan att avslöja sina egna roller. Sedan börjar man helt enkelt spela en låt och så ska de andra gissa så fort de bara kan vilken låt och artist det.

Långschal Laget skall göra ett så långt sträck av kläder som möjligt.Man kan också först ge olika nummer och sedan avsluta med att alla har samma nummer.

Festlekar och andra roliga partytips!

  • silja stockholm helsingfors

    identisk kvalitet för 1 föremål i nästa högre kvalitet från en kollektion av de försedda föremålen." "Exchange 10 items of identical quality for 1 item of the next highest

  • ovanliga amerikanska namn

    får de samma fördomar som y-namnen. Amerikanska, namn, det här med namn och vad man väljer att döpa sina barn till har jag alltid tyckt varit både kul och

Samtidigt försöker personen i mitten hinna ta en ledig stol, så att en ny person kommer i mitten.