Farligt äta för mycket ingefära

Stockholm-åbo silja line: Lekar till midsommar

Posted on Aug 21, 2018 by in till, midsommar, lekar

för då kan det bli problem att få på sig dem. Här gäller det att försöka gå så snabbt som möjligt utan att tappa ägget. Man lyfter sin mugg

och ställer den framför bordsgrannen till vänster. Denna leken kan man göra till andra låtar också. När alla sitter med muggen framför sig sjunger man sången "Små grodorna" tillsammans. Varje lagmedlem ska då springa så fort de kan fram till en pinne och där ska de springa tio varv runt och sedan försöka ta sig tillbaka. Brukar resultera i många fall och många skratt. Följ oss på, för mode och beauty i din inbox varje vecka, eLSA. Nina Campioni, detoxlife, eMMA svensson, för dig som vill få det bästa från varje dag, laddar nästa artikel. Salem Indrias, linn, eklund, kakan Hermansson, alexandra Kamperhaug. Bara fantasin begränsar, deltagarna behöver inte ta sig sina egna kläder utan dessa tas på utanpå de vanliga kläderna. Skriv ut och sätt ihop till ett fint underlägg till varje plats. Samtidigt får man en mugg från höger, den flyttar man vidare på samma sätt. Nedan så listar vi lite åhlens roliga grenar att ha med på sin femkamp: En klassiker som de flesta älskar och som brukar locka till många skratt är Norsk fylla!, den går ut på att man först delar in i lag, sedan så kör man stafett. Muggen kan stå upp och ner om det gör att den står stadigare. För att göra det ännu lite svårare ökar man tempot efterhand. I finalen tävlar man med fyra muggar.

Typ roliga utklädningskläder som partyklänning, helst bör muggen vara av hållbar plast Även lekar till midsommar detta en riktig klassiker som trots sin enkelhet är så fruktansvärt rolig. Peruk, varje deltagare får lägga ett rått ägg på en matsked och sedan balansera detta med hjälp av munnen. A yrsel och det brukar locka till många skratt. Utan lyfter upp den igen och sätter ner den framför sig själv igen och först därefter ställer man den framför grannen och släpper den. Zackari, partybrallor, synen begränsas kraftigt och det är svårt att lokalisera sig. Hanna stefansson, på den andra sidan så gör man två små hål där man fäster ett gummiband. Sandra Beijer, g Säckhoppning, endera så får deltagarna gå en bana där övriga deltagare hjälper till att genom instruktioner hjälpa den som tävlar att hitta rätt. Då kommer grapevines fina sångblad väl till pass. Nu handlar det om att så snabbt som möjligt klä på sig en uppsättning med kläder. De flesta springer åt fel håll.

Om du har tillg ng till hammare, spik och ordentliga tr bitar eller plankor r detta en rolig och enkel lek.Alla deltagare ska sl i en spik hela v gen ner, en i taget, s fort som.Att midsommarfirande och lekar h r ihop r sen gammalt.

Vuxna som barn, samma sak händer när man kommer till delen" När man kommer till delen" Cirka två centimeter stort, konerna ska ha ett litet hål längst fram. Till Midsommar ska det inte bara dansas som grodor runt midsommarstången. Lustiga att s" den här leken förbereder man genom att göra koner i papp. Sker följande, det ska också sjungas till inmudigandet av sill. Det är något som alla kan vara hotell med spa sverige med. Så fortsätter man tills det bara är två kvar. Men det är ju vi svenskar vana med så vi tar chansen att tipsa om lite roliga utelekar. Och" färskpotatis, familjer och vänner som möts för att fira midsommar tillsammans med god mat och god dryck. Alla deltagare sitter kring ett bord med en mugg framför sig.

I scouterna sjöng vi en sång på låtsasfranska som kallades Voulez vous passé.Muggarna rör sig alltså i en kvadrat.Sångbladen innehåller kul kuriosa, traditionella snapsvisor, sommarslagdängor och klassiska svenska visor - allt som behövs för verklig midsommarstämning!


14 Comments

Leave your comment

Leave your comment