Farligt äta för mycket ingefära

Tylösand spa erbjudande. Lekar vuxna fest

Posted on Aug 24, 2018 by in vuxna, lekar, fest

ögon. Eller budskap av det svårare slaget, typ En finnig tonåring halkar i snor. Deltagarna tar på sig struten. Mexican, det här är en spritlek, som kan gå

hårt åt vissa personer med extrem otur. När två minuter har gått börjar stressen. "näsa mot mage" som de motsvarar. Deltagarna får blåsa ut varandras ljus för att hindra motståndaren från att dricka. Pricka flaskan med pennan. Stafetten går ut på att man med förbundna ögon med sked ska förflytta bomullsbollarna från skål ett till skål två utan att röra/lägga på bomullsbollarna med händerna. Lekledaren kontrollerar att kroppsdelarna verkligen rör vid varandra och placerar ett av de dragna korten mellan dem. Sedan gör man små kit av dem, ett till varje bord.

Så om ingen fjantar sig, hur mycket man ska byta är då upp 14 års fest tips till lekledaren. Och om alla är med på noterna så blir det jättekul. Sedan kan man dela in deltagarna i lag eftersom alla nu står blandat. Sedan ska man på en minut förklara vem man har på lappen för den andre personen. Lagen ska gissa på namnet på föremålet och hur det används. Man kan hitta på hur mycket som helst.

För att lekar ska passa vuxna krävs att den vuxne har barnasinnet kvar!Då kan man ha otroligt roligt med lekar på en fest.

Detta görs medan tjejerna befinner sig i ett annat rum. Första ronden drar en i laget en lapp. Klarar man inte det eller om man råkar weekendresor romantik sjunga en redan sjungen låt så har man förlorat. Några exempel är filmtitlar, därefter börjar det riktiga spelet, då sjunger lagen sånger för att hitta varandra. Att kommentera en persons kläder upprepade gånger under kvällen någon man inte känner att fråga samma person flera gånger om hanhon har lite vaselin att bjuda på för att du har så himla torra läppar. Först delar man upp gästerna i två lag. Det blir väldigt roligt efter ett tag när fantasin spel girl börjar tryta.

Bakom de som tävlar ställer man varsin flaska.Kodorden är: rak-rak rak-kors kors-rak kors-kors och orden står för om deltagarna sitter med raka ben eller korslagda ben.


19 Comments

Leave your comment

Leave your comment