Farligt äta för mycket ingefära

Bilder från cinderella kryssning, Midsommarfest lekar, Gravid med mens

Posted on Aug 22, 2018 by in lekar, midsommarfest

att man fäster en ballong på rumpan med hjälp av ett snöre runt midjan. Apelsinleken, du behöver: x antal apelsiner. Världens kanske roligaste gren. Uppdragen kan man dela ut

på olika sätt (enom att lotta ut uppdragslappar eller genom att fästa en lapp under varje tallrik tex) Uppdragen blir nyårsfest lekar på den nivån lekledaren anser är lämplig i sällskapet. Jag fullkomligt älskar att leka lekar och har världens tävlingssinne. Man lyfter sin mugg och ställer den framför bordsgrannen till vänster. Det som är toppen med kubb är att man inte behöver vara så många för att kunna spela. Sätt i en lång och grov spik i en planka, men bara lite grann. När man kommer till delen "är lustiga att se" sker följande. Detta görs med fördel som en stafettgren. Något som kan bli hysteriskt roligt är att ge alla varsitt hemligt uppdrag att utföra under middagen. Men, nu blir det klurigare. En mycket rolig lek som också tar plats vid stafettbanan. Buffa boll, du behöver: X antal bollar. Ett tips är att köra matcher en mot en och sedan får vinnaren möta nästa vinnare. Samma sak händer när man kommer till delen "ej svansar hava de" och "koacka koacka ka" såvida man inte väljer att taktfast säga "små grodorna små grodorna är lustiga att se om och om igen.

Ni har säkert sett filmen som har fått enorm spridning i sociala medier. Privat och Scanpix, i denna lek gäller oslo det att driva en boll framåt. Alltså, det finns alltid någon gammal moster som har regler om hur vida kungen får tas ner med sista pinnen eller inte. Tävlingen går ut på att man ska gissa när det har gått två minuter.

Dags att fira sommaren med älskade midsommartraditioner.Kul tips och färdiga festlekar för midsommarfesten!


Följ min vardag här på redaktionen och hemma. Vintage och remake, skratt och lite kiss i byxan utlovas. Kommentera gärna lekar så får alla ännu mer inspiration. Den som får ner spiken så pass mycket att man inte fastnar på huvudet på spiken när man drar med ett kort över har vunnit. Långa spik, ett annat tips är att göra upp om reglerna innan. Om ägget trillar av och går sönder får man minuspoäng. Planka, ulrika Norberg, hammare, sofia Vusir Jansson, alternativt att man får börja om sitt varv.


38 Comments

Leave your comment

Leave your comment