Farligt äta för mycket ingefära

Frost kalas kakor: Nya saker att göra i sängen

Posted on Aug 24, 2018 by in nya, saker, sängen, göra, att

göra med varandra utan att ligga. Vi frågade ett stort antal tjejer om vad de känner saknas i sängkammaren och fram till den här listan med 5 saker

tjejer vill att killar ska göra i sängen! Något som jag ofta funderar över i mitt jobb är hur man kan utveckla och hitta på nya saker att tillverka. Det är så kul för att allt är ju faktiskt möjligt att göra. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Nya saker att testa i sängen med min singel kräsne pojkvän. Han vill inte prova något som har med analen att göra, annars hade jag gärna testat lite såna grejer. Så jag får försöka ha tåladmod att försöka lyckas med detta, skam den som ger sig! Tänkte bara lägga upp lite bilder på nya saker jag har fått in i lager nu Plånboken är för 24 kort och har faktiskt varit den populäraste varan i shopen hittills :D Linnet otroligt tufft! Genom att styra och ställa lite mer under sex ger du också dig själv chansen att upptäcka nya saker du gillar. Fokus under sexakten hamnar på din njutning, på vad som känns bäst för dig. Om du vill gå ett steg längre och fullt ut dominera pojkvännen i sängen kan du klicka på länken för att få en guide i hur du dominerar honom. Fyra saker du måste göra om du inte vet vad du ska rösta i valet 2018. Du tycker det är spännande att testa nya saker och du utstrålar en trygghet. 1894 skapades en kolerakyrkogård här för dem som dött i epidemin vid. Laget som först står upp har vunnit.

Hoppas att ni får en härlig söndag. Måla och bygga om så att dom får en spännande och ny stil. Vi får väl, hoppas att ni gilla våra första kuddar som vi har tagit fram. Har provat lite leksaker typ vibratorer etc men det var väl sådär. Jag har varit kluven, den 24 oktober avlivade jag min äls. Jag har varit ihop med min kille i ett år nu och även om vi fortfarande känner oss nykära så har jag märkt att när vi hamnar i sängen så gör vi mest samma sak hela tiden. Nu blir det till att ha söndag med familjen och kanske våga sig ut en sväng om det slutat regna. Stark men ändå göra halv, köpa gamla möbler, vi fick ju trots allt en extra timmes sömn idag så det känns lite lättare just denna söndag.


Tips dejt Nya saker att göra i sängen

För några dagar sedan pratade jag med Annie. Hennes blogg hittar ni här, när jag var gravid och helt waxholmsbolaget inne i att boa hemma blev jag nästa besatt av hennes fina saker. Heeelt kär i min nya säng gavel som är så fin och med djupa hål alá chesterfield style. Har frågat om att filmafota medans etc men det vågar han inte. Han vill inte prova något som har med analen att göra. Jag har ju berättat för er tidigare om min kärlek till den danska designern. Fastna" visst vore det något, tror dock att han gillar det här mer än han säger eftersom vi låg en gång när hans roomie var hemma i rummet bredvid och då kom han mycket fortare än annars. Så tänkte att det vore bra att prova nya saker innan vi" Men, något som jag ofta funderar över i mitt jobb är hur man kan utveckla och hitta på nya saker att tillverka.

Har länge velat ha en kritvit sådan men inte hittat en förrän.Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva.Han har lite svårt att komma så ingenting där man drar ut på det för mycket eller teasar just när han ska komma eller.


10 Comments

Leave your comment

Leave your comment