Farligt äta för mycket ingefära

Gravid vecka 4: Pojke eller tjej test ring! Hur går man ner i vikt på en vecka

Posted on Aug 22, 2018 by in tjej, pojke, test, ring, eller

missat topplistorna, klicka här! Måste de vara antingen eller? Måste ju tyda på pojke. Gendermaker har funnits på den amerikanska marknaden sedan 2004 och kan användas redan från vecka

6 i graviditeten! Spådomsunderlag #12: Mamman illamående. På den här gratis punkten ska vårt ultraljud alltså ha fel. Slapp du morgonillamående lär det bli en kille. Ebba Filip?* moondaisy, cirkel tjej. Ställningen är nu 3-2 till flickbebis! Led du av illamående hela första trimestern eller kanske fortfarande? Själva testet var inte svårt att genomföra. Jag: Nej, glass är verkligen inte min grej. Jag har ultraljud nästa torsdag, fortsätt gärna att gissa tills dess! På kub-testet bokade vi tid till 13 januari, vilket innebar att RUL blev i vecka 20 och chanserna för att kunna se kön ökade ju en aning eftersom det blev ett senarelagt ultraljud. Massa mer finnar, men framförallt massor av pormaskar, så här mkt pormaskar har jag inte haft sen jag var 12-13 år! Enligt testet blev det en flicka! Så ett sista poäng går till flickbebis, alltså så är ställningen 5-3 till flickbebis! Spådomsunderlag #8: Var i magen babyn ligger. Molly Filippa, jag har iaf alltid hört att cirkeln tjej. Enligt testet väntar vi en pojke! Cirkel tjej, rIP älskade lillebror! Om du istället bara måste ha glass var och varannan dag så blir det en flicka. Spådomsunderlag #9: Blödande tandkött. Så tjej på den här då? Om ringen snurrar i en cirkel blir det en pojke, om den pendlar fram och tillbaka gömmer sig en flicka i magen. Jag vet inte, jag ser väl typ likadan ut som innan, fast några kilo tyngre? Skapa en blogg på du också, klicka här! Nalle Puh77 cirkel flicka? Fattar den här listan inte en hint när hen ser en? Om de här sätten funkar eller inte kan ju diskuteras, men jag tänkte att det kunde vara roligt att se om de klassiska könssymptomen (vad är det för ord?) har stämt in på vår lilla person. Det råder ingen tvekan längre I maj dimper det ner en liten lillebror i den här familjen. Jag: Det här kommer jag inte kunna göra innan ultraljudet, ingen BM har kollat hjärtslagen ännu, men jag ska försöka komma ihåg vad hon säger för att se om det stämde iaf. Ett poäng till pojkbebis.

Kappahl kofta dam Pojke eller tjej test ring

Men man är ju såklart så himla nyfiken på allt som har med ens barn att göra. Inte för att det spelar någon roll eller säger något egentligen. Själv om häxeriet stämmer så har jag en pojke i magen. Jag har funderat mycket på det och verkligen känt efter i jakt på något som kan likna hicka 1 0 till pojkbebis, vi inväntade ultraljud för att kunna paket konstatera resultatet och mycket riktigt.

Jag, klart att jag testade, jämför din ålder det år du blev gravid med årtalet då du blev gravid. Men det tyder väl att det är en pojke. Spådomsunderlag 11, om du tycker det är skönast att ligga på vänster sida väntar du en pojke. Mera sällan bebben, det löser sej sa kärringen som sket i badkaret. Så då är det en poäng till flickbebis. Haha Är magen hög blir det en tjej.

Vad är vad i ringtestet som "ser" vilket kön bebisen har?1 poäng till flickbebis, ställningen är nu lika!Så när hon senare körde ultraljudsbilden så att vi fick se könet så vart jag inte förvånad över att få se en snopp.


23 Comments

Leave your comment

Leave your comment