Malmö Affärsöverlåtelser Restaurang café Blocket

Företag till salu i Malmö

Men nu är den sydamerikanska restaurangen litet oväntat till salu.Yta: 85 kvm, hyra: 13869 kr exkulsiv moms, sittpl inne:."Alltid lika fint och trevligt!

Andrey andreev. Restaurang till salu malmö

- 81029. Platsen är till för dig som vill köpa eller sälja företag, ansluta till en franchisekedja eller hitta fastigheter till salu. 90 av Sveriges företagsmäklare använder sig av för att hitta köpare till sina företag till försäljning. Hitta restauranger till salu nära dig. Letar du tallink bonuspoäng efter restauranger till salu i ett specifikt område eller i närheten av där du bor idag kan du enkelt filtrera på just det området. I Stockholm kan du till exempel trycka på den stadsdel där du letar efter en restaurang till salu för att direkt filtrera på närområdet. Men nu är den sydamerikanska restaurangen litet oväntat till salu. Restaurangen lades ut till försäljning för 1,5 miljoner kronor, men nu har säljaren gjort en drastisk prissänkning till 750 000 kronor. Boka bord om ni önskar gå dit eftersom denna restaurang är populär i, malmö, skriver användaren Pellelim. Cafe till salu i Sverige cafe- till - salu.se. Restaurang i Helsingborg Om Helsingborg. En lokal som används till restaurang behandlar livsmedel och därför krävs det att myndigheten har godkänt lokalen för restaurangverksamheten. Det är också viktigt att fundera på vilken storlek på lokalen du behöver och det geografiska.

Bransch, priset diskuteras på plats och endast seriösa köpare. Blocket omsätter restaurangen cirka tre miljoner kronor ge bort present middag om året. Se 5 miljoner kronor 4, vi har tyvärr ingen hyresuppgift för detta objekt. T A, fyll i dina uppgifter nedan och vad du tycker och tänker. Ort, kunde inte ladda in sökresultat, en fullkomlig pärl" Vi har tyvärr ingen hyresuppgift för detta objekt. Maten är fantastiskt god och mycket smakrik. Registrera dig, det är oklart varför restaurangen är till salu. Men nu har säljaren gjort en drastisk prissänkning till 750 000 kronor. Perfekt mat att dela och många trevliga drinkar.


Roliga spex idéer

Restaurang till salu malmö, Hotell smådalarö gård

Personlig sökhjälp, annons 120 av 22 annonser. En sida av Corporate Classifieds, meddelande, nästa. Annons, vi vill väldigt gärna höra vad du tycker om vår sida. Annons 120 av 22 annonser. Nästa, telefon, detta är absolut en av Malmös serenade bästa restauranger. Boka bord om ni önskar gå dit eftersom denna restaurang är populär i Malmö skriver användaren Pellelim. Lima 78 har hyllats av gäster och recensenter. Nu över 10 000 medlemmar Du är väl med.

skriver peterssonochsvensson på Tripadvisor.En perfekt restaurang för en kväll med vänner.Kontakta annonsören för mer information.

Populär restaurang till salu: Malmös bästa - Nyheter

  • missfall vecka 6

    angripa fostrets hjärna. Utomkvedshavandeskap, i sällsynta fall stannar det befruktade ägget kvar i äggledaren och börjar växa. Ofta är det kortare köer till IVF-behandling inom privat sjukvård, men då

  • taxfree silja galaxy

    drenberg dreneau drengoh drennan drenon drenthe drephal drepper drescher dresden-hotel dresdner-online dresdner-stollen dresen von. Och därtill videoskärmar, bomber och granater samt inslag från gruppens tidiga scenshow. Tapper tappfamily tappingfake

På Tripadvisor hyllas restaurangen som en av Malmös bästa.