Farligt äta för mycket ingefära

Utespa inomhus: Roliga lekar till fest

Posted on Aug 21, 2018 by in till, lekar, roliga, fest

ni vill bestämma att man har till exempel tio sekunder på sig att börja sjunga när det är ens tur. Visa alla lekar för små barn lekar. För att

lekar ska passa vuxna krävs att den vuxne har barnasinnet kvar! En person ut motståndarlaget drar en lapp och ska förmedla innehållet på den till sitt lag, på en viss tid. Den här kommer vi ihåg från mellanstadiets klassfester! Passar bra till barnkalas, fester och andra tillställningar som hålls utomhus. Du hittar lekar med både påskägg och riktiga ägg, en äggjakt (skattjakt) och en tipsrunda. I början är alla otroligt misstänksamma, men efter kvällens gång så brukar garden lätta, och man glömmer av tävlingen lite. Vad hade Bettan för betyg när hon gick ut nian? Bra lek för fester där alla inte känner varandra så bra, eller där olika kompisgäng möts. Lagen läser upp svaren på frågorna och den som är berörd måste tala om ifall svaret är rätt eller fel. Den enda regeln är att man aldrig får sjunga en låt som förekommit tidigare. Vem vet, tomten kanske kommer på besök och delar ut priser till vinnarna eller julklappar till alla som deltagit. Den här funkar bäst två och två. . Lekarna är också indelade efter högtider och teman, som jullekar, midsommarlekar, påsklekar och halloweenlekar. Under danslekar / ringlekar finns både beskrivning hur man leker tillsammans med sångtexter. Dålig på att förklara, men jag hoppas du förstod! På Kalasguiden hittar du många tips på jullekar, både för vuxna och barn. Ibland behöver lekarna anpassas lite efter ålder. Här har vi samlat lekar som passar bäst att leka utomhus. Sedan gäller det för grupperna att under kvällen lista ut dessa svar. Från snöret hänger ett annat snöre som är fastknutet i en blyertspenna. Ett spel kan locka fram många skratt och diskussioner som förhöjer feststämningen. Pricka flaskan med pennan. Borden tävlar mot varandra. Festlekar perfekta när man vill att festen ska blir mer rolig! Har man ett rektangulärt bord kan man vara fyra deltagare åt gången. Här har vi samlat roliga lekar som passar lite större barn och tonåringar. Vill man ha en mer avancerad variant så kan man lägga ihop minuterna som det tar för lagen att gissa rätt, och vinnare blir laget med lägst antal minuter. Lägg fram typ mössa, halsduk, sockor, tjocktröja osv. Visa alla danslekar / ringlekar lekar. Charader, en klassisk partylek : Först delar man upp gästerna i två lag.

Visa alla party spel lekar, här finns tips på olika stafettlekar. I tur och ordning ska alla komma på en låt som ska sjungas så att alla förstår vilken den. Laget med flest rätt vinner, när bägge händerna är borta är man ute ur leken. Som får heta 1 2, här hittar du roliga lekar som passar små barn. Varje grupp får ett antal frågor om en annan grupp som de ska ta reda på under kvällens gång. Det skall vara sådant som man inte omedelbart kan avgöra vad det används till.


Roliga lekar till fest, Bamse kläder åhlens


Roliga lekar till fest. Sista minuten kuba

Ni kommer säkert ihåg den från högstadiet. D Ställ lådan mitt i rummet och be gästerna lyfta upp den med tänderna. Den med sista handen medelhavskryssning från barcelona kvar på bordet har vunnit. Ta bort locket upptill, den som stockholm till riga kryssning flaskan pekar på får välja mellan sanning eller konsekvens. Leken går ut på att tre personer ur varje lag trär in fötterna i banden och med gemensamma ansträngningar tar sig en viss sträcka på kortast möjliga tid. Men så där lagom mycket, nästa spelare måste få upp nystanet genom sina byxor osv. Förste spelaren droppar ner nystanet i byxorna så att det kommer ut vid fötterna. Behöver inte vara massor med kläder.

Då kan man ha otroligt roligt med lekar på en fest.Sedan fortsätter man så länge man orkar!


22 Comments

Leave your comment

Leave your comment