Farligt äta för mycket ingefära

Engelska namn topplista, Roliga saker att göra i sverige

Posted on Aug 22, 2018 by in saker, göra, att, roliga, sverige

där du under sommarhalvåret kan flanera, titta på folk, flodbåtar och självklart på de upplysta skyskraporna på andra sidan vattnet. Det är svårt att få en överblick över vad

som finns här, men det är ändå så himla värt att ta sig hit. I juni blommar lotusblommorna i dammen och det extra vackert och fint. Du behöver faktiskt inte åka långt för att ta del av fina stränder och badplatser. Upptäck The Bund, häftiga skyskrapor i all ära men det finns faktiskt även andra, mer gröna grejer att se i Shanghai. 16 smultronställen att besöka i Stockholm du behöver bara ett SL-kort. Konsten rör sig inom alla olika stilar och mycket är modern konst. Två museum som vi tycker är riktigt bra är Shanghai museum och Shanghai Municipal History Museum. Spana in de här! Vem tackar nej till frisk luft i en vacker och avkopplande miljö? Plocka fram en språkbok för nybörjare och börja med att lära dig standardfraser. Pruta på Qipu-marknaden, okej, vi måste varna dig på förhand. Det är trots allt dina lediga dagar vi pratar om och därför passar vi på att säga att du ska göra allt du känner för! Ta med dig en kompis eller låna någons hund och bege dig ut! Var en turist i din egna stad. Kanske passar det sig bättre under lediga dagar? Roadtrip, sommaren handlar om att skapa nya minnen och du behöver inte åka utomlands för det! Här förändras allting i snabb takt och det är nästan som om att besöka en ny stad varje gång du kommer hit. Flera av husen är k-märkta och fina att titta på men se även till att spana badkar 120 cm in det rosa barbie-varuhuset. Nedan hittar greatdays omdömen du den ultimata listan på roliga saker att göra om du inte åker utomlands! Här är det mesta prisvärt och ger du en extra slant kan du få allting uppsytt på mindre tid än ett dygn. Lediga dagar innebär att du äntligen hinner göra allt som du velat men inte hunnit att göra. Det är en fin inblick i den kinesiska kulturen och det lokala livet. Mitt i allt det asiatiska dyker lövträds-gator upp med franska 1800-talsvillor, små butiker och en hel hög med roliga barer och mysiga restauranger. Här hittar du Stockholms 11 bästa badplatser att besöka i sommar!

Lära dig ett nytt språk eller testa en ny bar. Ta en powerwalk tidigt på morgonen eller besöka dina moreller farföräldrar du inte sett billigt på länge så ska du göra det. Njut av grönskan i Folkets park. Läs också, varför inte ta med dig kameran och fota nya platser. Se bara till att börja med välfylld mage och energin på hög nivå. Ta vara på dagarna och gör det du känner för. Metro Moderedaktionens bucketlist inför sommaren hakar. Dessutom är shoppingutbudet på riktigt helt otroligt.

På helgerna är det både intressant och dagspa roligt att besöka denna unika plats och se när de olika konstnärerna arbetar. Passa på att turista i din egna stad. Det sistnämnda är ett utmärkt stopp om du vill få en bra sammanfattning av Shanghais historia och hur staden sett ut genom åren som gått. Shanghai är som sagt inte bara skyskrapor här finns även flera gröna parker såsom Folkets park som byggdes av kommunisterna på platsen där britterna höll hästkapplöpning på 1800talet och senare kom att förbjudas. Idag är det hundratusentals människor som håller sig uppdaterad via Vad händer i Sveriges tips.


42 Comments

Leave your comment

Leave your comment