Farligt äta för mycket ingefära

Sandhamn seglarhotell sandhamn: Romantisk övernattning skåne

Posted on Aug 23, 2018 by in skåne, övernattning, romantisk

vill avnjuta er frukost i avskildhet på rummet eller besöka vår restaurang med härlig frukostbuffé. Boka vårt bästa pris, bli medlem nu! Ystad 3 785 kr 3 200 kr

Läs mer Njut av ett avkopplande dygn Tvåker 3 360 kr Läs mer Romantiskt spa-hotell bara 30 min från Malmö och Lund. När ni lämnat vardagen hemma för en helg och checkat in på ett av våra utvalda romantiska hotell finns det bara tid för att rå om varandra. Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på Elite Stora Hotellet i Jönköping med sitt vackra läge precis vid Vätterns strand. Med Elite Hotel Ideons lovepaket får ni en härlig och romantisk vistelse i Lund. Unna er det där lilla extra och andas in kärleken som spirar mellan er två. Vänligen kontakta aktuellt hotell för prisuppgift och meny. Med vårt lovepaket väntar morgonrockar, champagne, frukt och choklad på rummet när ni checkat. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum. 2017 Kiviks Hotell in Sweden. Tag ett besök i hotellets ångbastu, sov ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen. Med god mat och dryck på romantisk weekend kombinerar du alla tre! Många av våra rum har en vacker utsikt över det skånska landskapet. Countryside hotels kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken. Vila ut i våra sköna sängar och krispiga lakan. Vi erbjuder 158 vackra hotellrum i en byggnad med anor från tidigt 1900-tal.

Unna er något extra med ett härligt Lovepaket och upplev en romantisk vistelse tillsammans i vacker miljö. Fick utmärkelsen Most Romantic Historic Hotel in Europe 2016. Om erbjudandet, med Lovepaketet får ni med champagne. Vadstena klosterhotell, hotellet ligger med perfekt läge vid ån nära nöjen. Boka ett lovepaket och bjud med en kär vän till Elite Stadshotellet Västerås. Läs mer, choklad bli och en flaska Champagne på rummet.

Njut av en romantisk helg i Skåne på ett av alla våra vackra smultronställen.Here at The Lodge you can spoil yourself with a romantic weekend in the middle.


Romantisk övernattning skåne - Id kort estland

Hotell luleå savoy Romantisk övernattning skåne

Njut av en två nätters hotellweekend i centrala Stockholm Stockholm 2 990 kr Läs mer En romantisk herrgårdsvistelse för två Skellefteå. Läs mer, njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. Sundbyholms Slott, tid för att få känslorna att spraka extra mycket. Boka, vid ankomst väntar dessutom vår prisvinnande Deutz Champagne på rummet för er att skåla. Ett dygns avkoppling för två, välj själva om ni vill avnjuta er frukost på rummet eller besöka vår restaurang med härlig frukostbuffé. Tillsammans tar ni tillvara på tiden och njuter av en skön promenad i sagolika och romantiska omgivningar. Ystad 1 995 kr, läs mer, i hotellet finns Vassa Eggen Steak House och restaurang Tako med smaker från Japan och Korea. Guidad tur på vingård med middag och övernattning. Boka, håller du någon väldigt kär, tar en lyxig spabehandling och dricker utsökta viner. Under söndagarna intar Elite Hotel Mollbergs gäster middagen på Elite Hotel Marina Plaza.

I hotellet finns även Sturebadet Marina Tower med gym, pool, bastu och turkiskt hamam samt en restaurang med smaker från Frankrike och Italien.Unna dig och din käresta en romantisk övernattning på Elite Park Hotel i Växjö.Hotellet ligger mitt i centrala Stockholm med mysiga restauranger och caféer runt hörnet.


16 Comments

Leave your comment

Leave your comment