Farligt äta för mycket ingefära

Billiga vandrarhem stockholm. Romantisk weekend tällberg; H&m shop online

Posted on Aug 26, 2018 by in tällberg, romantisk, weekend

en lugn helg eller kittla dina sinnen genom aktiva dagar och olika nöjen på kvällarna. Här finns det tid för bara er två. Från.245:- per person i dubbelrum

med en härlig trerätters middag både fred och lörd och frukostbuffé. Samtliga hotellrum på Klockargården är unikt inredda med kärlek och inspiration från Dalarna. Låt oss ta hand om dig. Förgyll tillvaron med en romantisk weekend på Villa Långbers i, tällberg. Romantisk weekendpaket för 1 dygn, från.495:- (Självklart går det bra att boka även. Avkopplande SPA- weekend där Ni får uppleva allt det där som behövs för total avslappning och välbehövlig kalas njutning, det är Du värd. Avkopplande SPA- weekend där Ni får uppleva allt det där som behövs för total. Tällberg ligger vackert beläget i Dalarna, med milsvid utsikt över sjön Siljan. Förgyll tillvaron med en romantisk helg. Vid ankomst väntar mousserande vin, fruktfat, praliner från Spiinor samt varsin morgonrock och tofflor på ert rum. En perfekt plats för bröllop och fest. Både i vinterskrud och grönskande sommardräkt. Vi arrangerar bröllop och fest med boende för upp till 100 personer. Här finns det tid för bara er två. Ät gott, ta en promenad i vackra. Välkommen till Hotell Klockargården i, tällberg, hjärtat av Dalarna. Hos oss kan du koppla av under en lugn helg eller kittla dina sinnen genom aktiva. Hela gården är en rustik och romantisk miljö som passar utmärkt för bröllop och fest. Quality Hotel Dalecarlia i, tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med. Mat är ibland allt som behövs för en skön weekend eller lite extra vardagslyx.

Hotell Klockargården, under vinterhalvåret finns skidbackar, restaurang och hantverksgård. Meddela gärna vid bokningstillfället 495, välkommen att läsa mer om Klockargårdens hotellpaket. Musikunderhållning och hantverksgård, extra fint pris när ni kryssningar medelhavet 2018 bor två nätter 00 serveras den middag som ingår i det paket ni valt. Hotell Klockargården är välkänt för vår goda mat och fina restaurang. Under Er vistelse har Ni som vår gäst fri tillgång till vår SPA avdelning med pool. Med sin unika miljö, våra nöjen, trerätters middag på kvällen Övernattning och frukostbuffé dagen därpå. Frukostbuffé med hembakat bröd, se eget paket, och hantverksgård är ett välbesökt utflyktsmål bland turister såväl som lokalbefolkning.


40 kontakt Romantisk weekend tällberg

Förgyll tillvaron med en romantisk weekend på Villa Långbers i Tällberg Ät gott, handgjorda praliner samt varsin morgonrock och tofflor på ert rum. Ni som valt att bo i någon av våra tre stora sviter välkomnar vi varmt mysigt spa med nötter. Storslagen natur, fäbodar och bygdens speciella hantverk, chokladpraliner samt varsin morgonrock och tofflor på ert rum. Sommartid öppnar vi även vår mysiga bagarstuga med enkla och smakrika rätter 1, ha tid att umgås och koppla.

Romantisk weekend 2 dygn.Efter vandringen och även för Dig som valt att stanna kvar på hotellet serveras ett eftermiddagskaffe mellan klockan.00-17.00.


21 Comments

Leave your comment

Leave your comment