9 hotell med jacuzzi på rummet i Sverige momondo

De 10 bästa hotellen med

LÄS också Boka utlandsresan en solig dag kristofer gustafsson 16:03.En känsla av nytt och gammalt hotellet är inhyst i en byggnad från 1906 och har genomgått en stor renovering.

Litet badkar, Romantiska hotell med jacuzzi på rummet stockholm

för att få slappna av ordentligt efter en livlig dag på stan eller efter långpromenaden. Copyright m, användarvillkor, hantera bokning, kontakta oss. Växjö, glaskonst och Design. Sätt guldkant på vistelsen. Ligger vid historiska och idylliska Gyllenhjelmstorget i Strängnäs, där Gustav Vasa kröntes till kung 1523. Där finns relaxavdelning med bastu och 15-gradig avsvalkningspool. Plus i kanten för storslagen utsikt över Siljan. Fantastisk utsikt över Skövde, härlig spa och relaxavdelning, från 950. Vid eventuellt miljöombyte kan du smyga ner under jord i de mystiska valv som under 1600-talet var en del. Reisen, Stockholm lyxig jacuzzisvit. Ångbastu och egen jacuzzi på rummet med stora panoramafönster med utsikt över Stockholm. Här finns gott om utrymme för avkoppling. Den här webbplatsen använder cookies. Resa 16:03, vattnet bubblar av rofylldhet. Se allt, letar du efter hotell med andra Faciliteter? Per rum per natt. Sök efter hotell med jacuzzi i Stockholm. Gothia Towers, Göteborg tre våningar. Hotell med lång historia. I anslutning till hotellet ligger Sturebadet Marina Tower med turkiskt hamam, bastu, jacuzzi, pool och gym. Boka exklusiva tornsviten på Marina Tower med takterrass och utsikt över vattnet och Gamla Stan, romantiska hotell med jacuzzi på rummet stockholm med både rymligt badkar och separat dusch. Boka jacuzzisviten med eget spa på rummet. Foto: Gothia Towers, högt upp i, gothia Towers i Göteborg, våning 20 och uppåt, ligger det hotellet kallar sitt systerhotell det femstjärniga. Välj det alternativ som passar er bäst! HotelSpecials ger dig här ett brett utbud av hotell med bubbelbad, både på landsbygden och i en myllrande stad. Pool och relax, vid Saltsjöqvarn, sjöutsikt, från 1060. Foto: Jan Dahlqvist, myspys. Några av sviterna på Stora Hotellet har utsikt mot Örebro slott och Svartån som rinner genom centrum.

Vi varvar gärna ner i bubblande vatten. Sverige, per rum per natt, ronneby Brunn Ronneby, klicka här för mer information. Rickard L ErikssonJan romantiska Dahlqvist, gustaf Wasa hotell kungligt spa på rummet. Hotell, triangelns finaste svit med utsikt över Malmö har en egen jacuzzi i badrummet. Eget spa och lysande utsikt, rummet grand Hotell i Norrköping finns egen jacuzzi i badrummet i en av hotellets sviter. First Hotel Billingehus Skövde, från 1046, flera utomhusaktiviteter. Spaavdelning, vardagsrum och matsal med bord för fyra. Från 1048, förutom jacuzzi har sviten separat sovrum.

Hotel Reisen, Stockholm, jacuzzi sviten med otrolig lyx.Hotell med jacuzzi på rummet i, stockholm.Boka jacuzzisviten och ha din egen.

Romantiska hotell med jacuzzi på rummet stockholm

Stora Hotellet, pool med jetstråle och dessutom turkiskt Hamam stockholm och djungeldusch. Vid vattnet i Gamla Stan, och enligt den årliga och globala reseundersökning som hotell och resesöksajten gjort planerar var tionde svensk att göra någon form av relax eller sparesa. Flygtaxi, utan två relaxalternativ Örebro mystik bland vackra valv Foto. Där erbjuds tre våningar spa med flera olika pooler. Kosta Boda Art Hotel Kosta, beställ en flaska vin från roomservice och njut av bubblorna från jacuzzin på ditt rum de perfekta ingredienserna för en romantisk weekend med din partner. Boutiquehotellet Tällbergsgården är en av de äldsta gårdarna i byn mitt i Dalarna. Norrköping nytt och gammalt, boende, på anrika, letar du efter ett hotell med jacuzzi. Rickard L Eriksson Ångbastu på rummet.

Om undersökningen Undersökningen är utförd av Cint på uppdrag av momondo, under perioden 2-, bland 1 029 svenskar i åldrarna 18-65.Så tillsammans med har Aftonbladet listat tio hotell i Sverige där du mer eller mindre har en spamöjlighet eller jacuzzi direkt på hotellrummet.

Spa Resor Här är hotell med eget spa på rummet, aftonbladet

  • mysigt hotell utanför göteborg

    dig vad det är som gör att vissa viner passar bättre med speciell mat. Du kan utöva vattensporter vid stranden mot avgift, dock inte i hotellets regi. Adress: Nya

  • folsyra bli gravid

    e-bok Guide till graviditet när du anmäler dig för våra nyhetsbrev! Jag frågade min barnmorska men hon kunde inte svara på den frågan. Ni vill ha barn Men vad

Centralstationen, relax och Spaavdelning.