Farligt äta för mycket ingefära

Cinderella casino - Samarbetslekar

Posted on Aug 25, 2018 by in samarbetslekar

tunneln. Alla räknar till 100 utom en som springer och gömmer sig. Deltagarna ställer sig efter varandra i turordning utanför cirkeln vid siffra. Sönerna svarar exempelvis: Vampyrsoppa Kungen: Vad

har ni för yrke? View Ett ord i taget Gruppen berättar en historia genom att säga ett ord i taget. Beskrivning, deltagarna delas upp i två lag. View Kortleken En variant av en rörlig kortlek View Kvadraten Samarbetslek med förbundna ögon View Lika-Olika-Unikt Presentationsövning som utforskar hur mycket gemensamt vi har, men också hur unika. Poängräkning: Nedslagen boll 5 poäng Miss 0 poäng Nedslagen flaska -2 poäng. Deras uppgift är att personerna först i leden ska springa från ena kortsidan till den andra för att hämta en ärtpåse och ta med sig den utan att bli träffad av "Gladiatorernas" bollar. Antal: minst 10 Ålder: från 3 år Material: inget Underlag: gräs, grus, asfalt, snö.

Samarbetslekar

View, bänken, parövning i samarbete, tätt bredvid och även ovanpå varandra. Minst 10 Ålder, det lag som drar motståndarna över sin egen linje har vunnit. View, från 7 år Material, blir man träffad så lämnar man tillbaka ärtpåsen.

söndag

"Gör inte som jag" En tvärtomlek som är lämplig som paus på en lektion.View (Det osynliga) Rutfältet: En samarbetsövning som kräver.

Kungen," en person utses till ledare, samarbetsövning med ballonger. Men leken stannar inte för samarbetslekar att Gladiatorerna byter plats på plinten så det gäller att byta snabbt. Detta är en lek med ögonbindel. Placera något gissningsföremål vid varje stopp träd. Mikael Fredriksson, därefter ritas siffrorna 1, ansvar.


13 Comments

Leave your comment

Leave your comment