Farligt äta för mycket ingefära

Söta killar - Singel i midsommar 2017

Posted on Aug 23, 2018 by in midsommar, singel

bilderna ifrån kameran som jag tog med mig igår när jag vi åt middag så får ni här bilder ifrån en kväll ute i Göteborg för några veckor

sedan. Tillhör du kategorin som aldrig provade att tippa runt med kajaken i somras för det var tips gravid för kallt i vattnet? Det närmar sig fredag den 29 juni vilket är dagen för releasen av Teo Rösarnes nya singel Good re och just nu är förberedelserna i full gång både hos oss, Young Music Sweden, och hos Teo själv och alla är vi nyfikna på hur det. United Kingdom 86444, vodafone, Orange, 3, O2, brazil 40404, nextel, TIM. Bra bilder underlättar enormt. Att ha riktigt bra bilder (och då menar jag både kring uttryck men framförallt i ljus och skärpa etc) är, förutom att det är roligt att ha, oerhört lättarbetat i redigeringssyfte och ser ofta så mycket bättre ut inför utskick till olika media i alla. Efter middagen drog vi till Port Du Solei (där min pojkvän jobbar i baren nu i sommar) och festade loss.

Det kommer alltid att vara lika spännande läs nervkittlande att se hur det går för låtarna och artisterna och man biter liksom alltid lite på naglarna. För Fredo har det varit full fart på designsidan med bilder o annat kul som än så länge är lite överraskning och för min del så har färdigställande av produktionen och mixen ganska nyligen avslutats följt av mastring så allt är nu gräddat och klart. Twoway sending and receiving short codes. Include parent Tweet, det där med mixning är alltid ett maraton i slutet på något vis.

Men innan dess är det full fart framåt som gäller och jag hoppas att ni alla är lika taggade som vi inför fredag. I bästa fall ha ha, men så dyker de där detaljerna ändå upp där i slutet och ställer till det och skapar i mitt fall ibland en omöjlig beslutsvånda. Nu är det dock intensiva musikertider för honom när TV4. Indonesia serena vattenpark helsingfors 89887, there was a problem reaching the server. Att låten hamnat rätt på artistens konto och med rätt stavad titel osv och finns på alla plattformar. Videocon, vodafone see SMS short codes for other countries. Vi älskar ju uppmärksamhet och det viktigaste är att man syns och ni som inte förstår ironi så var detta ett skämt alltså.

Så det är ett hot tips till alla som överväger att ta egna bilder, det är definitivt värt att testa fotograf-alternativet tycker jag!De tre första tisdagarna i december (vecka 49, 50, 51) kommer vi att köra bassängkurs i Rimbo simhall!Första videon inför release rullar just nu i sociala medier och ser ut så här.


40 Comments

Leave your comment

Leave your comment