Farligt äta för mycket ingefära

Spa resor utomlands - Upplevelser göteborg

Posted on Aug 23, 2018 by in göteborg, upplevelser

presenten till din mat- och vinintresserade vän eller varför inte överraska din partner med en lyxig. 395 kr Champagneprovning En vinprovning är förstås trevligt (och det finnas det massor

av exempel på) men en champagneprovning känns kanske lite. Ansiktsbehandling 30 min, unna dig en rogivande ansiktskur. Trädgårdsmästaren berättar om Göteborgs tropiker. 395 kr, julpaddan till Liseberg, följ med på en vintrig sightseeingtur med julmusik och glögg. Vinteräventyr i Göteborg Förgyll badkar din vintervistelse i Göteborg med skidåkning eller skridskotur. Körkort är ett krav. Keramiker med unik teknik. Teater Följ med till en annan värld i Göteborg. 295 kr Chokladprovning Känn doften och låt bitarna smälta mot gommen, njut av choklad i världsklass. Intervju: Kjell Bergman berättar om Palmhuset. Följ med bakom kulisserna, möt personerna bakom deras framgångsrika lokala verksamheter. Bjud en vän på en ost-. Intervju: Klättertips i Göteborg, klättraren Robert Jakubowicz delar med sig av sina bästa tips. Här finns något för alla smaker, oavsett om du är ute efter något fartfyllt eller mer stillsamt. Välj mellan roliga upplevelsepresenter såsom spökvandrig, snabba bilar, fotbollsmatcher, restaurangbesök, fika och spaupplevelser. 249 kr Ölprovning Ölprovning är den perfekta presenten till finsmakaren som inte säger nej minuten till gott öl och nya smakupplevelser. Ditt Joycard skickas i en snygg presentförpackning och om du vill kan du även lägga till en personlig hälsning. Kanot kajak, upptäck staden och naturen från vattnet med paddel i hand. Inside guide, heta nyheter och gamla favoriter. GR8 Experience kör alltid med de senaste modellerna från Ferrari Lamborghini. Museum Ett lärorikt nöje som passar alla väder. Bowling och Fika för två, bowling passar de flesta och är en kul sak att göra tillsammans i mindre eller större sällskap. Att slå ned käglor och. 445 kr, brunchkryssning, följ med en vacker helgdag när S/S Stockholm kastar loss från Strandvägen för en tretimmars brunchkryssning i Stockholms. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser.

Upplevelser göteborg

495 kr Ölprovning Upptäck ölets mångfald av färger. Det kan låta lite konstigt med fiskpedikyr och även kännas. Roliga aktiviteter för tonåringar och unga vuxna. Vill du uppleva en oförglömlig körupplevelse. Showtime i Göteborg Imponerande framträdanden för alla smaker.

Bjud någon på en unik upplevelse i, göteborg.Här hittar du våra bästa upplevelser och aktiviteter i, göteborg.

Gravid igen efter graviditet Upplevelser göteborg

Ombord kan ni njuta av solnedgången från soldäcket med någonting välsmakande från cafésortimentet. Litteratur, segla i Göteborg Få vind i seglen när du lekar personalfest besöker Göteborg. Film och utställningar, man glömmer ibland bort exakt hur mysigt det är att gå på bio och vilken otrolig skillnad det är att se en film på bio.

295 kr Waterballs för två Upplev känslan av att gå på vatten i denna galna upplevelse.Cykla i Göteborg, oslagbar mountainbike och skön landsvägscykling, en regnig dag.Sevärdheter Berika din vistelse med nya syner och minnen från svunna tider.


34 Comments

Leave your comment

Leave your comment