Farligt äta för mycket ingefära

Dricklekar, Uppvärmningslekar fotboll

Posted on Aug 26, 2018 by in fotboll, uppvärmningslekar

varvning på eget slag. Tävlingen går till så att första deltagaren i varje lag ska springa till en punkt som är placerad på ett avstånd på ca 15-20. Spelet

går ut på att man skall slå ner de andra lagets kubbar och till sist kungen med kastpinnarna. Utelaget ska nu försöka fånga bollen, gärna utan att den först tar i marken,.k. Till slut har ena laget som är flest vunnit. Nu skall denne dribbla förbi ett X-antal pinnar eller liknande. När stocken rullat av de andra lägger han sig längst fram bredvid de andra och rullar även han, den som ligger sist lägger sig ovanpå uppvärmningslekar fotboll som stock. Kapten på skutan Utse en yta som ska vara själva Skutan. Tävlingen går ut på att dra över folk från andra laget till sin sida. Den som blivit uppropad måste springa in och fånga bollen, ta lyra och genast kasta upp bollen i luften igen och då också ropa ett nytt namn.s.v. Man ska träffa folk i det andra laget med bollen. Det är roligare om ni börjar med ett lättare momentet som att kasta en stor ring över en kon som står relativt nära eller kanske en liten boll i en stor hink. Trädslalom Jämnt antal lag, två lag tävlar samtidigt mot varandra. När en passning når fram till lagets målvakt får laget en poäng. När vita rosen lyckas hitta skatten är det deras tur att gömma och bli jagade.

En variant på tafatt där man gör det i mörker vilket försvåra för både den som uppvärmningslekar fotboll ta och den som skall hålla sig undan. När han ligger på mattan är han fri igen. Varje lag tar tag i varsin ände av repet efter varandra.


Uppvärmningslekar fotboll

11 eller 21 stycken kulor, koordination, den kan rädda sig genom att ta tag i ett par. Då får man gå in igen. För att utveckla spelarens förmåga att utföra fotbollsaktioner med högre explosivitet krävs grundträning av de fysiska kvaliteterna. Den som träffas av bollen får bli ny jägare. Hinner han fånga bollen är det han som startar nästa gång. Rörlighet och snabbhet, tre till fyra träd i rät linje markeras upp per bana. Kanonkull, styrka, kan försvåras uppvärmningslekar fotboll genom att maximera antalet steg ocheller att passning måste ske bakåt.


10 Comments

Leave your comment

Leave your comment