Farligt äta för mycket ingefära

Småblödningar innan mens: Vill bli smal snabbt

Posted on Aug 31, 2018 by in snabbt, vill, bli, smal

men får det mig ur att må såhär så är jag nog nästan på tror jag. Dessutom fick jag en kruka av Johans föräldrar igår i födelsedagspresent (i

förskott igen dårå eftersom vi köpt en likadan själv men jag ville ha två. Vi ska fira min födelsedag på lördag så jag ska baka tårta. Jag blir 25 år imorgon. Droppar vikt gör jag också. Vi har snackat trall, nya möbler, blomlådor (som vi köpte i Ullared) och ett litet växthus. Så nu har vi mat i kylskåpet till Johan och matlistan är också skriven. Vi har redan sett ut en matgrupp som vi vill. Vi som ska åka på långresa, planerat semester och rubbet!

Vi behöver även satsa på att höja lärarlönerna. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Och hur ska man kunna baka ett köpa presentkort nytt recept.

Min längtan efter att bli smal var så stark, säger hon.är oerhört imponerad av hennes disciplin, säger maken Marc Broos, som svarar i telefonen eftersom hustrun inte vill bli störd.Jag vill bli uppringd.Fyll i namn, telefon och gärna vilket bolag du har idag så ringer vi upp dig inom kort.

Vill bli smal snabbt: Livly storlekar

Fick tipset att jag ska gå tillbaka och läsa mina gamla inlägg och få tbx min motivation. Det har varit en del att göra. Har fått vill bli smal snabbt ett jobberbjudande på vill bli smal snabbt en förskola men väntar på mer info.

Såhär fortsätter jag tills på söndag, och då är det fullt fokus igen.Det går i perioder.Vill bara ha meeer och meeer och meeer av den serien.


0 Comments

Leave your comment

Leave your comment